Δόλιοι, χυδαίοι και άπληστοι, αντάμα

Έμπλεη δολιότητας, χυδαιότητας και απληστίας στο γκρίζο περιβάλλον της, επιδιώκει να επιβιώσει η “αγία οικογένεια”  της Ανατολικής Αττικής και του Σαρωνικού. Ανίκανοι να διαχειριστούν την παρορμητικότητά τους και το μίσος τους προς εσωκομματικούς και μη αντιπάλους τους,  χυδαιολογούν απέναντι τους.

Πρόσφατα σε προεκλογική ομιλία του π. Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και υποψήφιου Βουλευτή, που πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα των Καλυβίων και παρά την σαφή εντολή του, να μην τον προλογίσει κάποιος κομματικός παράγοντας, η κα πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως με την είσοδο του στην αίθουσα, όρμησε στην κυριολεξία, αρπάζοντας το μικρόφωνο και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του. Η κίνηση αυτή, παρά τη σαφή εντολή και επιθυμία του κ. Βορίδη, άφησε άναυδα τα κομματικά στελέχη που είχαν αναλάβει την διοργάνωση της ομιλίας σε τοπικό επίπεδο. Η επισπεύδουσα πρόεδρος ήθελε να καταδείξει στον Υπουργό και στους παραβρισκόμενους ότι είναι “το αφεντικό” στην Ανατολική Αττική και ότι δεν μπαίνει σε καλούπια τα οποία θεωρεί ότι είναι προσπάθειες να την περιθωριοποιήσουν. 

Η παράσταση της προέδρου εντός αίθουσας, συνεχίστηκε και εκτός αυτής.  Πλησιάζοντας η ίδια επιδεικτικά, παρέα στελεχών του κόμματος, άρχισε να μιλάει δυνατά, ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία ότι θα την ακούσουν και είπε: “πολλά σκουπίδια μαζεύτηκαν σήμερα εδώ”. Εμβρόντητοι οι αυτήκοοι μάρτυρες και θιγόμενοι παρακολουθούσαν τον παραλληρισμός της, μέχρι που η παρευρισκόμενη στην παρέα κα Όλγα Μαγγανά (μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας),  την ρώτησε: “Για μένα τα λες αυτά;“. Η πρόεδρος της απάντησε: “αυτό βλέπω ότι μαζεύτηκαν πολλά σκουπίδια” και συνέχισε απευθυνόμενη προς τον σύζυγό της, “έφαγε το …….. η οικογένεια και ησύχασε”, υπονοώντας μάλλον την οικογένεια της συνομιλήτριας. Ο διάλογος συνεχίστηκε σε έντονο ύφος και η κα Μαγγανά της είπε: “Ντροπή σου να μιλάς έτσι”.

Σ΄ αυτό το σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρενέβη ο κ. Αντώνης Κουλουμβράκης (σύζυγος της κας Μαγγανά, πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ(*) και νυν Αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Βούλας), ο οποίος ζήτησε από την σύζυγό του να διακόψει τη συζήτηση,  λέγοντάς της: “Άστους, γιατί μιλάς, αφού τους ξέρεις;”. Η φράση του έκανε έξαλλο (;) τον Γιώργο Σωφρόνη, ο οποίος του επιτέθηκε με σαφέστατο σκοπό να τον γρονθοκοπήσει, αρπάζοντάς τον από τον γιακά του.  Διαδραματίστηκαν σκηνές απίστευτου κάλους μέχρι να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να προλάβουν μία γενικευμένη σύρραξη.

Υπήρξε και γραπτή συνέχεια στο επεισόδιο στα Καλύβια και πάλι με ευθύνη της προέδρου, όταν αντιλαμβανόμενη την έκταση που θα έπαιρνε το επεισόδιο και τον χλευασμό που θα υφίστατο, έσπευσε να αναρτήσει σχόλιο στο FACEBOOK για να διαψεύσει τις ύβρεις που εξαπέλυσε, γράφοντας! “Αυτές που τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται σκουπίδια…..”(!!!), διαστρεβλώνοντας το ότι η ίδια τους αποκάλεσε σκουπίδια.

Το 3ο κατά σειρά επεισόδιο, ήρθε με δημοσίευμα στα παραπολιτικά  ηλεκτρονικής εφημερίδας “Newsbreak.gr”, σύμφωνα με το οποίο, μέλη του κόμματος της Ν.Δ. που πρόσκεινται στον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, προσπάθησαν να διαλύσουν την επιτυχημένη συγκέντρωση του Βορίδη στα Καλύβια, δημιουργώντας  επεισόδια(!!!), αποδίδοντας σ΄ αυτούς το σκηνικό το οποίο  δημιούργησε η ίδια η πρόεδρος. Η ανάρτηση του Newsbreak.gr αποσύρθηκε λίγες ώρες αργότερα.  

Οι πληροφορίες μας, συγκλίνουν ότι ο κ. Βορίδης ενημερώθηκε  για τα συμβάντα, αλλά και τα μηνύματα που διακινεί inbox το ζεύγος Σωφρόνη. Ο ίδιος συνέστησε στους συνομιλητές του ψυχραιμία, υποστηρίζοντας ότι προέχει η εκλογική μάχη στην οποία το κόμμα πρέπει να βγει νικητής. 

Της προεκλογικής συγκέντρωσης Βορίδη στα Καλύβια, είχαν προηγηθεί μηνύματα inbox στο FACEBOOK προς ομάδα μελών του κόμματος, που ελέγχει ο  σύζυγος της προέδρου και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού, ο οποίος έδινε κατευθύνσεις στους προσωπικούς οπαδούς του και υποψήφιους του συνδυασμού του, να μην παραστούν σε συγκέντρωση του Μάκη Βορίδη. Ως αιτιολογία ανέφερε ότι την συγκεκριμένη προεκλογική εκδήλωση, οργάνωσε αντίπαλος αυτοδιοικητικός εκλογικός συνδυασμός (!!!), τον οποίο υποδεικνύει, σε άλλες αναρτήσεις, ότι υποστηρίζει τον άλλον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο φραστικός και όχι μόνο, τραμπουκισμός που εκδηλώνει το ζεύγος, τείνει να το καταστήσει περίγελο στα social media, μεταξύ των μελών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία μοιράζονται inbox τις πληροφορίες για τα κατορθώματά τους. Για καλή τους τύχη, το κόμμα βρίσκεται στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα και δεν μπορεί να παρέμβει αυτή τη στιγμή, ώστε να τους ελέγξει για τα όσα ανεξέλεγκτα διαπράττουν.

Θα αναμένουμε τα σπουδαιότερα, μετά τις εκλογές.

(*) Ο Αντώνης Κουλουμβράκης εκλέχτηκε στην ΔΕΕΠ με τον συνδυασμό της Βανίτας Σωφρόνη και έλαβε 1.225 ψήφους και ήταν Αντιπρόεδρος. Η διαφορά των ψήφων που έλαβε ο συνδυασμός της Σωφρόνη ήταν κατά 550 περισσότεροι απ΄ όσους έλαβε ο αντίπαλός της Ανδρέας Γλαβάς. Γίνεται κατανοητό ποιος εξέλεξε πρόεδρο στην ΔΕΕΠ την Σωφρόνη και τι θα είχε συμβεί εάν ο Αντώνης Κουλουμβράκης είχε αλλάξει στρατόπεδο. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.