Τιμητική Βράβευση για την Πολιτική Προστασία Δήμου Σαρωνικού

ekdhlwsh kede itaΗ Ομάδα Πολιτικής Προστασίας και η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016  πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτικής Προστασίας, στην οποία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργος Πατούλης, και ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α., καθηγητής Μελέτιος- Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος τίμησαν εθελοντικές ομάδες από όλη την Ελλάδα για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

vraveio politikhs prostasias vraveusi ethelontikis omadasΑνάμεσά τους τιμήθηκαν και οι Ομάδες Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντικής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, στις οποίες υπεύθυνοι από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λιοδακάκης και ο κ. Δημήτρης Σόφος. Κάθε χρόνο οι Ομάδες προσφέρουν ουσιαστικά τόσο σε θέματα πρόληψης, προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και καταστολής φυσικών καταστροφών, σε συνεργασία πάντα με τις υπηρεσίες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.

Από το 2009, οπότε και ιδρύεται η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλυβίων και μετέπειτα Δήμου Σαρωνικού, στη σύσταση της οποίας πρωτοστατεί ο νυν Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, συμβάλει ουσιαστικά στον ετήσιο επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών αλλά και την πρόληψη φυσικών καταστροφών και κυρίως την ενημέρωση και κινητοποίηση εθελοντών και κατοίκων.

Για μια ακόμα φορά, ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει όλα τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και τους ευχαριστεί για την ουσιαστική προσφορά τους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.