Έντονες διαμαρτυρίες περίοικων, για τα απορρίμματα που αποθέτει το Plaza Resort σε κοινόχρηστο χώρο

Και νέες καταγγελίες δέχτηκε ο Αττικός Παρατηρητής, από κατοίκους της Παραλίας Αναβύσσου, για την συγκέντρωση παντός είδους απορριμμάτων, στον κοινόχρηστο χώρο έξω από το ξενοδοχείο Plaza Resort. Όπως μας πληροφόρησαν, τα απορρίμματα, τα μπάζα και τα κλαδέματα που προέρχονται από το Ξενοδοχείο, βρίσκονται εκεί από τριμήνου και ούτε η διεύθυνσή του αλλά ούτε ο Δήμος, δεν δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον να τα αποσύρουν. “Βγαίνουμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και αντικρίζουμε αυτό το απαράδεκτο θέαμα”, μας είπαν και συμπλήρωσαν. “να τα συγκεντρώνουν μέσα στον περίβολο του ξενοδοχείου, ώστε να τα βλέπουν μόνο οι πελάτες τους. Όχι από μέσα κούκλα και απ΄ έξω πανούκλα”!!!

2015-01-21 12.07.422015-01-21 12.09.322015-01-21 12.09.50Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο με το Plaza Resort. Το 2013 υπήρξαν ανάλογες καταγγελίες και μετά την δημοσιοποίησή τους, αναγκάστηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου να καθαρίσει τον κοινόχρηστο χώρο (Δείτε εδώ). Ελπίζουμε ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα και ότι θα είναι για τελευταία φορά, διαφορετικά θα περιμένουμε από τον Δήμο να καταλογίσει πρόστιμα.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.