Κοινωνική Στήριξη: Εκδήλωση στο Plaza Resort στην Ανάβυσσο

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Plaza Resort η εκδήλωση της κοπής πίτας με την παρουσία πολλών φίλων και εθελοντών. Η πρόεδρος του Σωματείου, κα Αναστασία Τσιακάλου στην ομιλία της έκανε τον ετήσιο απολογισμό του πλούσιου κοινωνικού έργου που με επιτυχία πραγματοποίησε το Σωματείο.

Plaza Resort 3 Plaza Resort 1 Plaza Resort 4 Plaza Resort 5 Plaza Resort 6 Plaza Resort 7 Plaza Resort 8Τη χρονιά που πέρασε υποστηρίχθηκαν Ιδρύματα παιδικής προστασίας, Ιδρύματα ΑΜΕΑ, υπερηλίκων και αστέγων, με πετρέλαιο θέρμανσης, τρόφιμα και ιματισμό.Υποστηρίχθηκαν δεκάδες άπορες οικογένειες με τρόφιμα και οικονομική στήριξη, συσσίτια ενοριακών ναών και νέοι που δυσκολεύονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους.Στην εκδήλωση τιμήθηκαν υποστηρικτές του Σωματείου από τον επιχειρηματικό και πολιτιστικό χώρο για την προσφορά τους στον Κοινωνικό Εθελοντισμό. Ο κος Βασίλης Πετρόπουλος, η κα Λυδία Αγγελοπούλου, η κα Ελένη Μολοκότου και η κα Έλβη Καλλέργη.Η πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που στηρίζουν το έργο της Κοινωνικής Στήριξης Ευχάριστη νότα η παρουσία Λυρικών Καλλιτεχνών της Λυρικής σκηνής που με τις μελωδίες της ομόρφυναν τη βραδιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κος Αθανάσιος Μπούρας πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, η κα Γεωργία Μαρτίνου βουλευτής της περιφέρειας Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, ο κος Σάββας Γκέραλης Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού, ο Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Μπουκουβάλας, οι πρόεδροι Δημ. Ενοτήτων Δήμου Σαρωνικού κος Παπουτσής και κα Κετέογλου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σαρωνίδας κος Μπιτσικόκος, οι εκδότες εφημερίδων κος Άγγελος Φραγκόπουλος του Αττικού Παρατηρητή και Νικόλαος Κονταρίνης του Vima Online. Εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων της ευρύτερης περιοχής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.