Το φάντασμα Καπερώνη στοιχειώνει ακόμα το δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής

Στην ελληνική δικαιοσύνη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα προσφύγει η Νικολέτα Καπερώνη για το project στην θέση ΣκουριέςΠαραλίγο να βάλει μπουρλότο παρά την απουσία της η Νικολέτα Καπερώνη στην αδελφοποίηση του Δήμου Λαυρεωτικής και του Σαν Χε της Κίνας. 

Αποτέλεσμα να βάλει παραλίγο μπουρλότο στη λήψη απόφασης αδελφοποίησης του δήμου Λαυρεωτικής με τη πόλη Σαν Χε της επαρχίας Χεμπέι της Κίνας, που πέρασε πλειοψηφικά χάρη στη ψήφο της προέδρου του Σώματος Μαρίας Γκικαράκη, αφού τα υπέρ και  κατά ισοψήφησαν.  

Πέτρα του σκανδάλου ως συνήθως ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος Γιάννης Παρασκευής, που πρωτοστατεί αντιπολιτευόμενος τη δημοτική αρχή Λουκά επί παντός επιστητού, όταν αναφέρθηκε μετ’ επιτάσεως ότι πίσω απ’ την αδελφοποίηση αυτή βρίσκεται η Καπερώνη. Παρά τις παρεμβάσεις της προέδρου να παύσει να συγχέει δύο πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα, δηλ. την αδελφοποίηση με την Καπερώνη, εκείνος επέμενε ότι πίσω απ’ την υπόθεση κρύβεται η Καπερώνη που διατηρεί σχέσεις με τους Κινέζους, υπενθυμίζοντας ότι έσυρε στα δικαστήρια το δήμο ζητώντας αστήριχτες αποζημιώσεις που κατέπεσαν στο δικαστήριο, παρά την λαθεμένη όπως αποδείχτηκε αρχική πρόθεση του δημάρχου να τα βρουν εξωδικαστικά πληρώνοντάς της ένα ποσό, Η κ. Καπερώνη επιπροσθέτως έκανε τη ‘’ζαβολιά’’ να ανεβάσει την είδηση στο προσωπικό της λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματολογία Παρασκευή.

Η λογομαχία μεταξύ Γκικαράκη – Παρασκευή έληξε μεν, επηρέασε δε τους δημοτικούς συμβούλους, που άλλοι καταψήφισαν κι άλλοι δήλωσαν παρόντες, με αποτέλεσμα την ισοψηφία, ώστε να χρειαστεί η θετική ψήφος της προέδρου για να περάσει το θέμα.

Πηγή: Kirkinews


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.