Μήνυμα Δημάρχου Λαυρεωτικής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

ΛουκάςΘέλω να ευχηθώ στα παιδιά μας αλλά και όλους τους μαθητές που ξεκίνησαν το δύσκολο, ανηφορικό και επίπονο μαραθώνιο των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Εξετάσεις αυτές θα είναι μόνο μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ώστε να τις αδράξετε και να πορευθείτε στη ζωή σας!

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζετε πως για όλους εμάς είστε πηγή δύναμης και αισιοδοξίας και μας γεμίζετε με ελπίδα για το μέλλον.

Επιθυμώ ακόμη να συγχαρώ τους γονείς, που υποστηρίζουν κι ενθαρρύνουν, με όσα μέσα διαθέτουν, τα παιδιά τους.
Ως Δήμαρχος Λαυρεωτικής αλλά και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, θέλω να τονίσω πως έχουμε παραμείνει συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ,για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας και του δημόσιου σχολείου.

Ήδη έχουμε προβεί αλλά και προγραμματίζουμε αρκετές παρεμβάσεις, που θα βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, σε συνεργασία πάντα με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Καλή επιτυχία
Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτρης Λουκάς.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.