Μήνυμα Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, για Επιτυχόντες Πανελληνίων

Γιώργος ΣωφρόνηςΘερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους ζωή. Για μια ακόμα χρονιά, η νεολαία της Ελλάδας αποδεικνύει στην πράξη ότι η χώρα μας διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό αξιώσεων και αποτελεί πυρήνα επιστημονικής σκέψης αντάξιο των προγόνων μας, του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Παρά τις δυσκολίες, η επένδυση στην παιδεία και τη γνώση αποτελεί φωτεινό σηματοδότη για την εξέλιξη της Ελλάδας και την ελπιδοφόρο πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία.

Η ευθύνη όλων μας για το μέλλον των παιδιών μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Περισσότερο από ποτέ είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την επαναφορά της ομαλότητας στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε οι νέοι επιστήμονες να παραμένουν στην χώρα μας αντί να μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων των μαθητών, αλλά και να προτρέψουμε όλους όσοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους ότι υπάρχουν κι άλλες διέξοδοι στις αναζητήσεις τους.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια σε κάθε προσπάθεια.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.