Μήνυμα Δημάρχου Σαρωνικού για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Γιώργος ΣωφρόνηςΔημιουργία, ομορφιά, καλαισθησία, ευαισθησία, αγάπη, ζωή με άλλα λόγια γυναίκα. Είναι η μάνα, η αδελφή, η κόρη, η σύζυγος, η φίλη, το άλλο μας μισό. Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες στον Δήμο Σαρωνικού αλλά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η γυναίκα παρά το γεγονός ότι έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους, συνεισφέροντας πια σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, παραμένοντας παράλληλα τροφός, ζωοδότρα και παιδαγωγός.

Μια ημέρα δεν είναι αρκετή για να εκφράσουμε την αγάπη και το θαυμασμό μας στο υπέροχο αυτό πλάσμα που ομορφαίνει τη ζωή μας και κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας. Παρόλα αυτά δε θα μπορούσε να μην υπάρχει τουλάχιστον μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα. Η ισότητα των δυο φίλων αποτελεί θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας. Έχουμε υποχρέωση να τη διαφυλάσσουμε ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και στοιχείο του πολιτισμού μας. Εκφράζω ολόψυχα τις θερμότερες ευχές μας σε όλες τις γυναίκες και ιδιαιτέρως στη μητέρα μου, τη σύζυγό μου και την κόρη μου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.