Δήμος Λαυρεωτικής: Δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΦΙΛΗ – ΜΗΤΕΡΑ – ΓΙΑΓΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από πρωτοβουλία του ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ και του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ», συνεχίζει την γ’ φάση του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των όγκων του μαστού και του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες του Δήμου μας. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, στο υψίστης ανθρωπιστικής σημασίας έργο, το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού.

Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ στην οδό Φειδίου είναι:

  • η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ σε γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω
  • το ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 25 ετών και άνω

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Την πλήρη κάλυψη των δαπανών υλοποίησης του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου αναλαμβάνει το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρη στη χορηγία του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ». Προκειμένου να καθορίσουμε χρονικά το ραντεβού για την εξέταση σας και για την αρτιότερη οργάνωση σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22990 66456
Καθημερινά 09:00π.μ – 15:00μ.μ

Ο χρόνος που απαιτείται για τις εξετάσεις δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Η αποτελεσματικότητα της πρόληψης για τις παραπάνω εξετάσεις έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει τη θνησιμότητα κατά 25% των εξεταζομένων του ελέγχου.Ήδη στην α ’φάση του προγράμματος εξετάσθηκαν περίπου 850 γυναίκες, στην β΄ φάση εξετάστηκαν περίπου 950 γυναίκες. Επειδή όμως, Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, αναμένουμε όσες δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην α΄& β΄ φάση, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της γ΄ φάσης. Σε όσες συμμετείχαν στο παρελθόν τις καλούμε να προσέλθουν για την απαραίτητη επανεξέταση τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΛΛΗ                                                     ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.