Κοπή πίτας της Κοινωνικής Στήριξης

DSCN4383

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Plaza Resort, στην Ανάβυσσο, το Δ.Σ. του Σωματείου Κοινωνική Στήριξη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. DSCN4368Γιώργος Σωφρόνης μετά της Συζύγου του κας Βανίτας Μυκονιάτη, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου  κ. Μανώλης Τσαλικίδης Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η Υπεύθυνη  Δημοσίων Σχέσεων της Κοινωνικής Στήριξης κα. Ίνα Χανδρινού.  

Αναστασία-Τσιακάλου-300x259Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης κ. Τσιακάλου, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Σωματείου και στα ιδρύματα που στηρίζει στην περιοχή του Σαρωνικού, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βοηθούν και συμπαρίστανται στις προσπάθειες του Σωματείου. Δείτε το video με την ομιλία της κ. Αναστασίας Τσιακάλου

DSCN4379Ο Δήμαρχος του Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, παρέδωσε στην Πρόεδρο της Κοινωνικής Στήριξης, εκ μέρους του Δήμου τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον Εθελοντισμό. 

Την εκδήλωση της Κοινωνικής Στήριξης έκλεισαν, οι τραγουδίστριες της όπερας και μέλη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κυρίες Λυδία Αγγελοπούλου και Έλενα Κελεσίδου και η κυρία Νατασα Αγγελοπουλου η οποία διευθύνει την χορωδία της ΕΡΤ.


DSCN4370

Το κόσμημα για όποιον κέρδιζε το φλουρί της πίτας, ήταν προσφορά της κας Νίνο Λομασβίλι

DSCN4403

Η Κα Μεγαγιάννη Φωτεινή ήταν η τυχερή της βραδιάς, ενώ περιλαμβάνει το δώρο της εκδήλωσης.

Δόθηκαν επίσης δώρα, πίνακες ζωγραφικής από τον χώρο τέχνης Πολύτροπον στους τιμώμενους, προσφορά της Κας Γ Μιχάλη και μία υποτροφία σπουδών από τον εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ Ξυνή Γλυφάδας αξίας 8.000 € στους μαθητές του Λυκείου Αναβύσσου.

DSCN4399

Η κα Αναστασία Τσιακάλου με την κα Βανίτα Μυκονιάτη Σωφρόνη

DSCN4385


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.