Τα ανθρωπιστικά δείπνα της Κοινωνικής Στήριξης

Η κα Αναστασία Τσιακάλου με προσκεκλημένους στο δείπνο αλληλεγγύης

Η κα Αναστασία Τσιακάλου με προσκεκλημένους στο δείπνο αλληλεγγύης

Δεν μπορείς να μείνεις σιωπηλός και άπραγος μπροστά στη δυστυχία και την αδικία επειδή έχεις καλή ζωή.  Και οι εθελοντές της Κοινωνικής Στήριξης είναι από αυτούς που δεν μένουν σιωπηλοί. Με παραδειγματικό ήθος και ύφος, αγωνιστές, τρέχουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν, να αγκαλιάσουν. Να αγκαλιάσουν τα παιδιά της Στέγης που θα μπορούσαν να ήταν τα δικά μας παιδιά!

IMG_3328Περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα μαζί τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς τη γλυκιά DJ εθελόντρια Έλβη, που αφιερώνει το χρόνο της και με τις μουσικές επιλογές της διασκεδάζει τα παιδιά. Ευχαριστώ την Ηρώ, τη Μίκα, τη Βένια, τη Μαίρη, τη Μιμία, την Πηγή, την Ελένη, την Ευαγγελία, την Ισμήνη, τη Σοφία, την Κορίνα και αντίστοιχα τους αφιερώνω και εγώ τους όμορφους στίχους:

._IMG_3436

Η κα Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, μαζί με τον κ. Νίκο Κονταρίνη, διαχειριστή της ιστοσελίδας ΒΗΜΑ on line και τη σύζυγό του κα. Εύη Κονταρίνη και ο εκδότης του Αττικού Παρατηρητή κ. Άγγελος Φραγκόπουλος με την σύζυγό του κα. Έλλη Φραγκοπούλου.

«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. 
Σαν ταξιδάκι αναψυχής…..»

Αναστασία Τσιακάλου

Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης

IMG_3272 IMG_3282 IMG_3286 IMG_3303 IMG_3436 IMG_3444 IMG_3471 IMG_3497 IMG_3528 IMG_3547 IMG_3550 IMG_3555 IMG_3235


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.