Στην Γενεύη αντιπροσωπεία της Κοινωνικής Στήριξης

Το ΔΣ της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης Κυριών Γενεύης

Η κα Τσιακάλου και η κα Κοπελιά με το ΔΣ της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης Κυριών Γενεύης

Στην Γενεύη παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Κοινωνικής Στήριξης, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Κα Αναστασία Τσιακάλου και την Γενική Γραμματέα Κα Ιωάννα Κοπελιά, προσκεκλημένη της Association des dames Greques de Geneva.

Χαρα Σκολαρικου και Θεοχαροπουλου

Η κα Τσιακάλου με την Πρέσβειρα της Ελλάδας στη Βέρνη  Κα Χαρά Σκολαρίκου και η Πρόεδρος της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης Κα Θεοχαροπούλου, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Ανάβυσσο στην εκδήλωση της Κοινωνικής Στήριξης.

Η Φιλανθρωπική οργάνωση των Ομογενών Κυριών της Γενεύης, διοργανώνει κάθε 2 χρόνια ένα μεγάλο Gala με καλεσμένους επιφανείς ομογενείς και Ελβετούς για να στηρίξουν οργανώσεις από την Ελλάδα, που εκτιμούν ότι παράγουν Φιλανθρωπικό έργο. Φέτος επέλεξαν την Κοινωνική Στήριξη και την Εταιρία Σπαστικών.  

Ο διακεκριμενος γενετιστής καθηγητής  Στυλιανός Αντωναρακη και η συζυγός του

Με τον διακεκριμένο Γενετιστή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Γενεύης Κο Στυλιανού Αντωναράκη και την σύζυγό του.

“Ήταν πολύ συγκινητική και μαγευτική εκδήλωση”, δήλωσε στον Αττικό Παρατηρητή η κα. Τσιακάλου. “Ένιωσα τιμή που βρισκόμουν ανάμεσα σε ξεχωριστούς Έλληνες της διασποράς, που τους διακρίνει η βαθιά αγάπη για την Ελλάδα!”.

Βενετία Πιτσιλαδή Chuard

Η Κα Τσιακάλου με την Κα Βενετία Πιτσιλαδή Chuard Συγγραφέα και Επίσημη Εκπρόσωπο στην Ελβετία των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca

Η κα. Τσιακάλου στον λόγο που εκφώνησε, ευχαρίστησε από καρδίας την οργάνωση, γιατί στηρίζει και βοηθά παιδιά να δουν την όμορφη πλευρά του κόσμου και να αρχίσουν και πάλι να ονειρεύονται!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.