Δωρεάν φαρμακευτικό υλικό παρέλαβε ο Δήμος Σαρωνικού από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟ Δήμος Σαρωνικού παρέλαβε οκτώ κούτες με δωρεάν φαρμακευτικό υλικό για τη στήριξη των κοινωνικών δραστηριοτήτων του, από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 2Στο πλαίσιο της δωρεάς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, παραδόθηκαν συνολικά 250 κούτες με φάρμακα σε 24 Δήμους της Αττικής. Το υλικό συγκεντρώθηκε από εθελοντές, μέσω της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η παράδοση του φαρμακευτικού υλικού έγινε την Τρίτη 12 Ιουλίου, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, από τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. κ. Γιώργο Πατούλη.

Το Δήμο Σαρωνικού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Σταμάτης Γκίνης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και ειδικά των δομών υγείας και πρόνοιας, σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Το φαρμακευτικό υλικό που παρέλαβε ο Δήμος Σαρωνικού έχει προωθηθεί και διατίθεται ήδη μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε δεκάδες οικογένειες και πολίτες του Δήμου, που χρειάζονται στήριξη.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.