Συνεχίζεται η δωρεάν διάθεση αγαθών στον Δήμο Σαρωνικού

Διάθεση προϊόντων Ο Δήμος Σαρωνικού συνεχίζει τη δωρεάν διάθεση προϊόντων για τρίτη φορά μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο, με μια ακόμα διανομή την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανακούφιση των ευπαθέστερων συνδημοτών μας, αλλά και των 12 ακόμα Δήμων της Ανατολικής Αττικής στους οποίους διατίθενται  τα προϊόντα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δήμος Σαρωνικού συνεισφέρει και με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και όλων των άλλων φορέων, που συνδράμουν προσφέροντας επισιτιστική βοήθεια στις οικογένειες των δικαιούχων.

Οι δωρεάν διανομές θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα αφορούν προϊόντα, όπως αυτά προσδιορίζονται σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 1707/14/8/2015. Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/ και Υλικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), ως νόμιμος ωφελούμενος ανέλαβε εξαρχής την υλοποίηση της δράσης  και φροντίζει για την κατανομή των αγαθών και τη διάθεση τους στους τελικούς δικαιούχους, σε όλη την Ανατολική Αττική.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.