Γιώργος Βλάχος, του έψαλαν τα κάλαντα…. στελέχη της παράταξης!

Την απόφασή του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ήθελε να επισημοποιήσει, ουσιαστικά, ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Βλάχος και για τον λόγο αυτό προσκάλεσε σημαίνοντα «γαλάζια» στελέχη σε μια σύναξη.

Τόπος της σύναξης αυτής ήταν η ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία, όμως το αποτέλεσμά της δεν ήταν και το αναμενόμενο για τον βουλευτή.

Αφού λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, ανακοίνωσε ότι θα εκτεθεί εκ νέου στον λαό της Αττικής άρχισε να δέχεται παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο είχε λειτουργήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα παρουσιάζοντας εαυτόν ως έναν εκ των πλέον στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή.

«Εξ ονόματος του Καραμανλή δεν μπορεί να μιλάει κανείς» του επισημάνθηκε από κάποια από τα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη τα οποία έκαναν σαφή την ενόχλησή τους για την έκρηξη… Καραμανλοσύνης του βουλευτή.

Όπως ήταν φυσικό αυτό δημιούργησε μια βαριά ατμόσφαιρα στην όμορφη – κατά τα λοιπά – εκδήλωση και το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν και άλλες ενστάσεις αφού ορισμένοι από τους προσκληθέντες επεσήμαναν στον κ. Βλάχο ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί από την πολιτική αφού ήδη έχει κλείσει μεγάλο χρονικό διάστημα ως βουλευτής.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπισε με… σιωπή τις κάθε είδους νουθεσίες των έμπειρων κομματικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των στελεχών που έδωσαν το «παρών» στη σύναξη αυτή ήταν οι Δημήτρης Μάρκου, Πάρις Ευαγγελίου, Λάμπρος Κασαγιάννης, Φώτης Μαγουλάς, Ισίδωρος Μάδης,  Βαγγέλης Ράπτης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.