Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Δημοψηφίσματα για τον Καλλικράτη στους μεγάλους δήμους

Τοπικά δημοψηφίσματα για τον Καλλικράτη, τουλάχιστον στους μεγάλους δήμους προκειμένου να εκφραστούν οι πολίτες, ζητάει με συνέντευξη του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟΥ www.airetos.gr o πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης

Σημειώνει δε, ότι θα πρέπει να συσταθεί ομάδα εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ, η οποία θα εξετάσει ποια ήταν τα θετικά και ποια τα αρνητικά του Καλλικράτη και όχι να μιλάμε απλά για κατάργηση του θεσμού.
Αναγνωρίζει τέλος ότι οι όποιες αλλαγές, σκοντάφτουν στην έλλειψη πόρων, καθώς όπως έχει τονίσει και o Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, απαιτούνται 4 δισεκατομμύρια ευρώ, που δεν υπάρχουν.
O δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τονίζει ότι αποδέχεται τις δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά των δήμων για αποπληρωμή του χρέους. όμως σημειώνει με νόημα « Είμαστε σε εγρήγορση και συγχρόνως σε ετοιμότητα ».        

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.