Τις θέσεις της ΚΕΔΕ για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, παρουσιάζει ο Πατούλης στη Θεσσαλονίκη

 
 
Τις θέσεις της ΚΕΔΕ για την προωθούμενη Μεταρρύθμιση ενόψει της έναρξης του διαλόγου για την αλλαγή του Καλλικράτη, με βάση το τρίπτυχο, Αποκέντρωση-Αποτελεσματικότητα-Διαφάνεια, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της μελέτης που εκπόνησε, για λογαριασμό της ΚΕΔΕ, το ΙΤΑ για τη φορολογική αποκέντρωση και το νέο μοντέλο χρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.
Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και θα συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου και ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.
Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.
Ακολούθως και συγκεκριμένα στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ στα γραφεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικά η μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 στο περίπτερο της ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ (Κτίριο 13-Περίπτερο 14).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.