Δήμος Λαυρεωτικής: Δελτίο τύπου για την ανακοίνωση της παράταξης του Ιατρού

Τα συνεταιράκια άρχισαν τις αψιμαχίες 

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςΑντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κ. Ιατρού.
Πασχίζει να οικοδομήσει ένα προφίλ που θα τον καταστήσει διακριτό από τη διοίκηση μας, για εύλογους λόγους.
Του συστήνουμε όμως σε αυτή τη νέα του αγωνία να μην παραπληροφορεί και κυρίως να μη διχάζει.


Του συστήνουμε επίσης αντί να οικοδομεί το γραφικό προφίλ «επαναστάτης χωρίς αιτία» να εργαστεί με σοβαρότητα, μεγαλύτερη επιμέλεια και ταχύτητα πάνω στις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί.

Όσο για το ειδικό βάρος που έχει για τη διοίκησή μας η περιβαλλοντική αναβάθμιση της Κερατέας, οι πολίτες το αντιλαμβάνονται από το πρόγραμμα καθαρισμού των δημοσίων χώρων ( ρέματα, άλση, δάση, πάρκα κτλ ), το οποίο για πρώτη φορά αναπτύσσεται στην Κερατέα και που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, από την επανένταξη του απενταγμένου προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΤΩΝ ΟΤΑ» για δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων, από το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταικών Συστημάτων στα σχολεία της Κερατέας, από την επιτάχυνση των διαγωνιστικών διαδικασιών για την αποκατάσταση της χωματερής.

Τώρα λοιπόν που για πρώτη φορά η Κερατέα βαδίζει το δρόμο της περιβαλλοντικής αναβάθμισης, τώρα που για πρώτη φορά από το 2010 η χωματερή μπαίνει σε διαδικασία ανάπλασης, τώρα που για πρώτη φορά επιλύεται το σοβαρό ζήτημα της λυματολάσπης, τώρα φωνασκεί και ο κ. Ιατρού, ενώ για μια τετραετία σιωπούσε για τη χρήση της χωματερής από τον κ. Λεβαντή.

Τον διαβεβαιώνουμε και να μην ανησυχεί: τις όποιες επιτυχίες στην Κερατέα είμαστε ανοικτοί να μην τις πιστωθούμε μόνον ως Δημοτική Καινοτομία, αλλά να τη μοιραστούμε με τους πολίτες. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο κ. Ιατρού!

Από το γραφείο Τύπου

Η Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Ιατρού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.