Βράβευση Επιτυχόντων Πανελληνίων Δήμου Σαρωνικού».

vraveusi 2Την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016, ο Δήμος Σαρωνικού διοργάνωσε, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια για μια ακόμα χρονιά, εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους επιστήμονες, στους μαθητές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων το 2015. 

vraveusi 3Ο Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σωφρόνης στην ομιλία του ευχήθηκε «Ας είναι αυτή η χρονιά το εφαλτήριο μιας νέας αρχής για την πατρίδα μας, να δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες εκείνες, που θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους, τα λαμπρά μυαλά, όλους εσάς, στον τόπο μας». Ενώ στη συνέχεια σημείωσε: «Με τη συμβολική σημερινή γιορτή, επιθυμούμε κάθε χρόνο, να επιβραβεύουμε τις πολυετείς προσπάθειες των μαθητών του Δήμου μας, τη συνέπεια των δασκάλων και των καθηγητών τους, και βέβαια την αέναη υποστήριξη ψυχολογική και οικονομική των οικογενειών τους, προς την επίτευξη των στόχων και των οραμάτων τους». Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές, τους δασκάλους και καθηγητές, αλλά και τους γονείς που μοχθούν για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στα παιδιά τους, συντηρήσαμε όλα τα σχολικά κτίρια, προχωρήσαμε σε εργασίες βαψίματος, επισκευής ζημιών, κλαδέματα επικίνδυνων δέντρων και ευπρεπισμό προαύλιων χώρων. Πολύ μεγάλη φυσικά ήταν και η βοήθεια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων» τόνισε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια της βραδιάς ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, οι Διευθυντές των Σχολείων αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σαρωνικού βράβευσαν τους σπουδαστές, προσφέροντάς τους ως αναμνηστικό δώρο ένα στυλό, με την ευχή  να γεμίσουν με γνώσεις και εμπειρίες το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Σπύρος Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Μπουκοβάλας, ο Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μανώλης Χαρίτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλης Μπούτσης, κ. Μανώλης Τσαλικίδης – Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης, η κα. Μαρία Γκίνη, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινωτήτων Καλυβίων κ. Μάκης Κολαξής και Παλαιάς Φώκαιας κ. Νάσος Παπουτσής. Επίσης, ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Καλυβίων κ. Γιάννης Σπέντζος, η Διευθύντρια του Λυκείου Αναβύσσου κα Χριστίνα Σπύρου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σαρωνικού κ. Χάρης Κυνηγαλάκης.

epituxontes


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.