Επεκτείνεται για την περίοδο 2017 – 2018 η παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, για όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού

Συνεχίζεται για την περίοδο 2017 – 2018 η παροχή έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ για όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού. Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, υπέγραψαν νέα σύμβαση για την παροχή της μαθητικής εκπτωτικής κάρτας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου θα ισχύει σε όλα τα ενδοπεριφερειακά δρομολόγια των ΚΤΕΛ εντός Αττικής, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

«Ανανεώνεται σήμερα η ισχύς μιας σημαντικής κοινωνικής παροχής, η οποία θα διευκολύνει την καθημερινότητα των μαθητών και τον οικονομικό προγραμματισμό των γονέων. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΚΤΕΛ για την προσφορά και για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, που με τις προσπάθειές της συνέβαλε ουσιαστικά στη διασφάλιση της έκπτωσης και για τη φετινή χρονιά» ανέφερε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης.

Στο επόμενο διάστημα, ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Μαθητών και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, θα προχωρήσει στην έκδοση των εκπτωτικών καρτών για τους μαθητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση της έκπτωσης.

Σχετική ενημέρωση προς τους γονείς θα υπάρξει από τις Διευθύνσεις των σχολείων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε. και τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., κ. Μελέτης Κόντος και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης, κ. Σπύρος Σιάχαλος.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.