Αττικός Παρατηρητής. Σημείωμα του διαχειριστή

Αγαπητοί Αναγνώστες

Μετά από μια παρατεταμένη (δίμηνη και πλέον) υπολειτουργία της ιστοσελίδας λόγω σοβαρών υποχρεώσεων του διαχειριστή της ιστοσελίδας, εκτός περιοχής, επανερχόμαστε από αυτό το μήνα σε πλήρη λειτουργία, αλλά με κάποιες αλλαγές στην ύλη και στο περιεχόμενο των δημοσιεύσεών της.

Αυτή την εποχή με τα social media σε πλήρη ανάπτυξη, κάθε κοινωνικός και πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας, έχει αναπτύξει την δική του ιστοσελίδα και ενημερώνει καθημερινά τα μέλη και τους φίλους του λεπτομερώς για την δραστηριότητά του.  Ακόμα και πολίτες του Δήμου μας, έχουν καθημερινά μέσω facebook και twitter κάλυψη γεγονότων,  παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό, σε πραγματικό χρόνο, που ξεπερνάει την όποια αμεσότητα μπορεί να υπάρξει από ένα ενημερωτικό site. 

Επίσης ο Δήμος Σαρωνικού  έχει αναπτύξει σε σημαντικό βαθμό το ενημερωτικό του δίκτυο, ώστε να ενημερώνει τους Δημότες του, οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πλήρη ενημέρωση για τις αποφάσεις του και τις δράσεις του.

Θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον πλεονασμός και απώλεια χρόνου, να αναπαράγονται όλα αυτά και από ενημερωτικές ιστοσελίδες όπως ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και από άλλες, επώνυμες και ανώνυμες, που κατά δεκάδες λειτουργούν στο Σαρωνικό και στην ευρύτερη περιοχή. 

Επομένως πιστεύουμε ότι ο ρόλος του ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ως ενημερωτική ιστοσελίδα έχει ολοκληρωθεί. Εκείνο για το οποίο σίγουρα υπάρχει ανάγκη, είναι η έκφραση γνώμης και η κριτική (θετική ή αρνητική) σε γεγονότα, αποφάσεις και τα δρώμενα της διοίκησης αλλά και φορέων που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την ζωή των συμπολιτών μας (Περιφέρεια, Σώματα Ασφαλείας, φορείς υγείας κ.λπ.). Και αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, με τον ίδιο τρόπο που γινόταν μέχρι σήμερα. 

Τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθούμε κατά προτεραιότητα, είναι πολλά και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους Δημότες. Το αποχετευτικό, η καθαριότητα, τα κοιμητήρια, η καθημερινότητα, η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός, η προστασία των ζώων, η διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο όλων η ανάπτυξη. Σ΄ αυτά τα θέματα θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον μας και η κριτική μας και ελπίζουμε και των αναγνωστών μας.

Η έκφραση γνώμης, σ΄ αυτή την ιστοσελίδα, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του διαχειριστή, αλλά οποιουδήποτε θα ήθελε να εκφράσει την άποψή του για οποιοδήποτε θέμα, όποια και αν είναι αυτή. Σαφής προϋπόθεση ότι η έκφραση απόψεων και τα σχόλια δεν θα είναι υβριστικά, θα είναι επώνυμα, με τα πλήρη στοιχεία του αρθρογράφου, σχολιαστή (θα τα γνωρίζει τουλάχιστον ο διαχειριστής).

Ευχαριστούμε το κοινό που εμπιστεύτηκε την ενημέρωσή του στον ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, στην έντυπη και ηλεκτρονική του έκδοση, τα προηγούμενα 25 χρόνια που λειτουργεί και ελπίζουμε και ευχόμαστε στην ανανέωση της σχέσης μας, με όλους αυτούς και για το επόμενο κρίσιμο διάστημα για τον Δήμο μας και για την ευρύτερη περιοχή της Νότιο – Ανατολικής Αττικής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.