Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ η δημοπράτηση της μελέτης του ΚΕΛ Σαρωνικού

Δήμαρχος Σαρωνικού: «Σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός έργου που θα δώσει οριστική λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής μας

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, η διενέργεια ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη έργων συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας ακαθάρτων και διάθεσης – επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων εκροών Δήμου Σαρωνικού». Κατά την ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ ενέκρινε επίσης τα σχετικά τεύχη δημοπράτησης, πίστωσης, σχέδιο σύμβασης, καθώς και τον ορισμό της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης δήλωσε: «Η ομόφωνη αυτή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ συνιστά σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός έργου που θα δώσει οριστική λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, αυτό της αποχέτευσης. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των απαραίτητων μελετών, επιδιώκοντας την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ η δημοπράτηση της μελέτης του ΚΕΛ Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Ξέρει κάποιος-α το γιατί η ΕΥΔΑΠ έχει την μελέτη του εργου για τα λύματα?Γιατί αυτό που βλέπω είναι να ξοδευτεί ο Δημος σε μελέτες, αντιδράσεις, εκτάσεις , εξοπλισμό κλπ και μετά η ΕΥΔΑΠ να πάρει την διαχείρηση και δεν θα ξοδεψει τιποτα!!!!!Κάποια στιγμή ολα στην ΕΥΔΑΠ θα πάνε

  2. Ο/Η ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.