Συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Ι. Μπενίση

Εντός του Μαρτίου η δημοπράτηση των μελετών για το έργο της κατασκευής του ΚΕΛ Σαρωνικού

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Ιωάννη Μπενίση είχε στις αρχές της εβδομάδας ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Θέμα της συνάντησης ήταν να εξεταστεί η πορεία δημοπράτησης των μελετών για το έργο κατασκευής του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Σαρωνικού. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Βοηθός Γενική Διευθύντρια Έργων Ανατολικής Αττικής, κ. Γεωργία Στεφανάκη.

Ο κ. Σωφρόνης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις διαδικασίες δημοπράτησης της προμελέτης, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, καθώς και των υπολοίπων απαραίτητων μελετών για την προετοιμασία και την υλοποίηση του έργου.

Δέσμευση των εκπροσώπων της ΕΥΔΑΠ ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών και η δημοπράτηση των μελετών εντός του Μαρτίου 2017.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης, μετά το πέρας της συνάντησης , δήλωσε:

« Η επίλυση ενός από τα σημαντικότερα, αν όχι του σημαντικότερου, ζητήματος για το Δήμο Σαρωνικού, αυτό της αποχέτευσης, μπαίνει σε οριστική τροχιά διευθέτησης. Σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και την Περιφέρεια Αττικής φιλοδοξούμε να δώσουμε μόνιμη λύση , όχι μόνον για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον του Δήμου μας. Απέσπασα τη δέσμευση της ΕΥΔΑΠ, ότι μέσα στον Μάρτιο θα δημοπρατηθούν οι απαραίτητες μελέτες για την κατασκευή του έργου του ΚΕΛ Σαρωνικού. Εφόσον οι δεσμεύσεις αυτές τηρηθούν, θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά . Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε. Θέλω επίσης να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα ,  δεν επηρεαζόμαστε από κάποιους που προσπαθούν με «βρώμικα μέσα και λάσπη»  να ματαιώσουν ένα έργο πνοής για την τοπική μας κοινωνία. Ως Διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το έργο και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ώστε οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού να πάψουν να ζουν με το άγος των βοθρολυμάτων στις αυλές τους».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

3 Responses to “Συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Ι. Μπενίση”

 1. Ο/Η ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

  Σωφρόνης gate.
  Ενημερώνεται ο Κυριάκος.

  • Ο/Η Τιμόθεος λέει:

   Τι λες μεγάλε; Ο Κούλης θα ασχοληθεί με το που θα κατασκευάσει ΚΕΛ ένας δήμαρχος; Και φαντάζομαι ότι θα του τραβήξει τ΄ αυτί. Αλίμονο μας, να γίνει και πρωθυπουργός, θα του στέλνουμε σχέδιο που θα φτιάξουμε τις τουαλέτες μας

 2. Ο/Η Μάρκος λέει:

  Το γοργόν και χάρη έχει για μία τέχνο οικονομικά αποδεκτή και στα πλαίσια του Νόμου μελέτη.
  Βέβαια, αν αναφέρονται για την μελέτη του κέντρου « ΑΝΑΣΑΙΝΩ» στα Καλύβια, θα πέσει πολύ γέλιο!!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.