Έκαναν “ΝΤΟΥ” στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παλαιάς Φώκαιας

Κοινοτικό ΦώκαιαςΣυνοδευόμενος από συγγενείς και φίλους, καθώς και την Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Ενότητας (ΡΙΖΕΣ) Αγγελική Ράπτη, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλης Τσαλικίδης, παρενέβη στη χθεσινή  (25/5/2016) συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας, απαιτώντας από τον Πρόεδρο κ. Παπουτσή να “πάει με μπουλντόζα και να ξηλώσει την κατασκευή”, την οποία έχει εγκαταστήσει η εταιρεία EMIRATE στην παραλία της Φώκαιας. Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι το “ΝΤΟΥ” στην συνεδρίαση είχε προσχεδιαστεί και είχαν κληθεί και τοπικά μέσα ενημέρωσης, για να δοθεί η σχετική δημοσιότητα, αλλά κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόλις 6 – 7 άτομα, μεταξύ των οποίων και κάποιοι “επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι”.   

Η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας (απουσίαζαν 2 σύμβουλοι και αποχώρησε ο Βασίλης Τσούνης), αλλά παρέμεινε ο Πρόεδρος κ. Παπουτσής να  αντιμετωπίζει μόνος του τις αιτιάσεις των εισβολέων. 

Ανατρέχοντας στο προ 5ετίας παρελθόν, να υπενθυμίσουμε ότι κ. Τσαλικίδης είχε δώσει ως Κοινοτάρχης άδεια λειτουργίας στο ίδιο κατάστημα, υπό άλλη διεύθυνση, παρά τις καταγγελίες δημοτών, για υπέρβαση των σχετικών πολεοδομικών και άλλων αδειών. Τότε, ο κ. Τσαλικίδης, όπως ακριβώς κάνει και ο σημερινός Δήμαρχος, δήθεν αγανακτισμένος, δήλωνε ότι θα ανακαλέσει την άδεια που είχε δώσει ο ίδιος στην επιχείρηση, αλλά αυτή ουδέποτε σταμάτησε να λειτουργεί. Το ίδιο συνέβη και με τα ιχθυοτροφεία στο 60ο χιλιόμετρο, όταν ο κ. Τσαλικίδης δήλωνε οργίλος ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ, κατά της απόφασης για εγκατάστασή τους στις ακτές της Φώκαιας, αλλά το ιχθυοτροφείο λειτουργεί ανενόχλητο. Επομένως ο κ. Τσαλικίδης είναι το τελευταίο σε αξιοπιστία πρόσωπο που μπορεί να κάνει κριτική στην παρούσα διοίκηση αλλά και στον κοινοτάρχη της Παλαιάς Φώκαιας. Έχει βεβαρυμένο πολιτικό μητρώο.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Έκαναν “ΝΤΟΥ” στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παλαιάς Φώκαιας”

  1. Ο/Η Παρις Σακελλαριου λέει:

    Τλικα η φωκαια κατεχει το ρεκορ κατινιας .
    Γραφικοι τυποι που κουβαλανε τους συγγενεις δηθεν αγανακτισμενους και ψευτοεπαναστατες της αριστερης πλατφορμας που αυτοδιαψευδεται.
    Χθες φανηκε καθαρα οτι ο προσεχης συνδυασμος στις δημοτικες εκλογεςςθα ειναι ο συνδυασμος των υπολειματων των ΡΙΖΕΣ και του
    Σαρωνικος 5+.Δεν ειναι τυχαιο αλλοστε που ο Τσαλικιδης και η Ραπτη πηγαν νια καφεδακι και ταειπανε στο παρασκηνιο.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.