Σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουµε ότι η Πολιτική Προστασία του ∆ήµου Σαρωνικού σχεδιάζει την υλοποίηση σεμιναρίων-μαθημάτων παροχής πρώτων βοηθειών για το ευρύ κοινό. Για τον σκοπό αυτό προσκαλούμε ανοιχτά όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα μαθήματα αυτά να το δηλώσουν και υπεύθυνα.

Τα σεμινάρια, που απευθύνονται σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό του ∆ήµου µας, θα πραγματοποιηθούν σε δύο 4ωρα, σε ειδικά σχεδιασμένα γκρουπ ανάλογα µε τις ανάγκες και τον αριθμό των συμμετοχών και θα μπορεί κάποιος µε το τέλος αυτών να έχει τις βασικές και απολύτως αναγκαίες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να συµπληρώσουν τη σχετική αίτηση δήλωσης συμμετοχής στη γραμματεία-πρωτόκολλο του ∆ήµου Σαρωνικού στο ∆ηµαρχείο Καλυβίων μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Για την Πολιτική Προστασία του ∆ήµου Σαρωνικού

ΛΙΟ∆ΑΚΑΚΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΦΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.