Περιφέρεια Αττικής: Παρουσιάστηκε η Β΄φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΤΙΠΟΤΕ

Σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, οι συριζαίοι παρουσίασαν τη… Β’ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής. Υποτίθεται ότι στα 2,5 χρόνια που πέρασαν υλοποιήθηκε η Α΄ φάση! Πόσο θράσος χρειάζεται να μην έχεις κάνει τίποτε και να παρουσιάζεις τη β’ φάση του ΤΙΠΟΤΕ!

Φυσικά, ήταν ένα γελοίο κείμενο, έκθεση ιδεών μαθητή 3ης Γυμνασίου το οποίο είχε βαρύγδουπες κωμικές προτάσεις ως “στρατηγικούς” στόχους όπως:

– Άρση των αιτίων υποβάθμισης και βελτίωση της προσαρμοστικής ικανότητας των Υγροτόπων.
– Βιώσιμη χωρική ανάπτυξη, κοινωνικο-οικονομική ανασυγκρότηση του χώρου, οργάνωση του βασικού δικτύου υποδομών και προστασία του φυσικού–αστικού περιβάλλοντος του τοπίου και των πολιτιστικών πόρων.
– Σχεδιασμός και υλοποίηση βιώσιμου σχεδίου της Περιφέρειας για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που προκαλούνται στη δημόσια υγεία από εξωγενείς παράγοντες, μέσα από αναβαθμισμένες συνεργασίες με συναρμόδιους φορείς.
– Έμφαση στη γνώση, την καινοτομία και την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
– Συνεργασία με όλους τους φορείς της οικονομίας με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας.

Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ την αίσθηση του γελοίου δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο γελοίοι γίνονται παρουσιάζοντας τις μεγαλόπνοες μπούρδες τους. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.