Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας 28-08-2015

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας 28-08-2015

 Καλείσθε να παραστείτε την Παρασκευή, 28η Αυγούστου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην εικοστή πέμπτη συνεδρίαση, έτους 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1)       Λήψη απόφασης για έγκριση 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου έτους 2015.

2)       Λήψη απόφασης για καθορισμό Τελών Αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, βάσει του Ν.1068/1980.

3)       Λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρκοπούλου.

4)       Λήψη απόφασης για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας για τον τρόπο λειτουργίας και την οικονομική διαχείριση του εξοπλισμού λειοτεμαχισμού ογκωδών απορριμμάτων.

5)       Λήψη απόφασης για έγκριση κυκλοφοριακής σήμανσης Λεωφόρου Αγίας Μαρίνης Αυλακίου, λόγω αποκλεισμού ξύλινου πεζοδρόμου, για ενέργειες συντήρησης.

6)       Λήψη απόφασης για παροχή υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».

7)       Λήψη απόφασης για παραχώρηση τμήματος κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ. Γ933 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, για ανάπτυξη Τραπεζοκαθισμάτων.

8)       Λήψη απόφασης για Αναστολή καταβολής πολεοδομικών αποζημιώσεων έως τη λήξη του τρέχοντος έτους (31-12-2015).

9)       Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1134 με κωδικό ιδιοκτησίας 692304 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.

10)   Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ977 με κωδικό ιδιοκτησίας 640802 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.

11)   Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ70 με κωδικό ιδιοκτησίας 070143 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.

12)   Λήψη απόφασης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την υλοποίηση του έργου: «Προσωρινή Αποθήκευση Διαλογή Επεξεργασία ΑΕΚΚ & Ανάπλαση Ανενεργού Λατομικού Χώρου της Εταιρείας ΑΦΟΙ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ – ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΠΕΤΟΝ ΑΕ».

13)   Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου 

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.