Αυτός είναι ο Ιατρού: Ψήφισε να γίνουν χωματερές τα λατομεία του Κορωπιού

Ο “αγωνιστής” του Οβριόκαστρου πρώην Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ , ψήφισε να μετατραπούν τα παλαιά λατομεία Τριάς και Πόρτσι του Κορωπίου σε ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, υλοποιώντας τον “σχεδιασμό” της Δούρου που θα έκλεινε δήθεν τις χωματερές, ως υπάλληλός της. 

Ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Κιούσης κατάγγειλε τον ρόλο που έπαιξε ο Ιατρού στις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν σχέδια χωροθέτησης στο Κορωπί, δύο σημείων υποδοχής εγκαταστάσεων επεξεργασίας στερεών αποβλήτων όλων των ειδών και ενός πράσινου σημείου σε τρία λατομεία της πόλη. Η αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια της συγκέντρωση των Κορωπιωτών, το βράδυ της Τετάρτης 20/9/2017,

Ο ίδιος ο Ιατρού ήταν παρών στη συγκέντρωση και παρ΄ ότι άκουσε τις καταγγελίες του Δημάρχου Κορωπίου, δεν ζήτησε τον λόγο να απαντήσει και φρόντισε ώστε η παρουσία του να είναι διακριτική ώστε να μην τον αντιληφθούν οι Κορωπιώτες. 

Βέβαια δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει πλέον το ρόλο που διαδραματίζει στα πολιτικά πράγματα της Ανατολικής Αττικής αυτός ο άνθρωπος. Ρόλος ο οποίος χαρακτηρίζεται πλέον από πολλούς, με τις χειρότερες εκφράσεις.

Ο Αττικός Παρατηρητής έχει καταγγείλει επανειλημμένα από το 2007 τον Ιατρού, για την λειτουργία της βρωμερής χωματερής της Κερατέας, αλλά και τον ρόλο του στην μεταφορά των ρυπογόνων ιχθυοτροφείων του Καστελόριζου το 2014 στις ακτές της Παλαιάς Φώκαιας.

Παραθέτουμε και πάλι μερικές φωτογραφίες της χωματερής της Κερατέας επί δημαρχίας Ιατρού για να μην ξεχνιούνται.

Ο Ιατρού όταν παρίστανε τον ξυλοδαρμένο από τα ΜΑΤ , το 2011

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.