Τιμητική διάκριση στην κα Αναστασία Τσιακάλου

%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%852Τιμητικό Δίπλωμα και ο Χρυσός Σταυρός, της “Αγάπης” της “Αλληλεγγύης” και του “Ανθρωπισμού”, απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της Κοινωνικής Στήριξης και συμπολίτισσα μας κα Αναστασία Τσιακάλου. Η διάκριση παραδόθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7/11/2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Αθήναιον”, στο Παλαιό Φάληρο, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%82Μαζί με την κα Τσιακάλου τιμήθηκαν ο Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Πάνος Λαζαράτος, ο Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Ιατρικής- Ψυχιατρικής-Νευρολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παύλος Σακκάς και η κα Sari Nissi, Επικεφαλής του τμήματος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.