Συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού (VIDEO)

Συνεδρίασε την Δευτέρα 11/12/2017 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, με θέμα τον απολογισμό αντιπυρικής περιόδου 2017 και λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2017-2018. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα. Σκοπός μας, να προστατέψουμε πρώτα από όλα τις ανθρώπινες ζωές και στην συνέχεια τις περιουσίες των δημοτών μας. Υπάρχουν αδυναμίες και θεσμικές αγκυλώσεις, αλλά αισιοδοξώ ότι και αυτή την φορά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν μόλις δύο εκπρόσωποι Συλλόγων του Δήμου, ο Υπεύθυνος Ομάδας Πυρασφαλείας Ομίλου Θυμαρίου «Αίολος» Μενεγάκης Απόστολος και ο Πρόεδρος Συλλόγου «Καταφύγι» Φραγκόπουλος Άγγελος. Οι υπόλοιποι Σύλλογοι, αν και προσκλήθηκαν, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου δεν παρέστησαν.

Συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, ο Αρχιπύραρχος Δκτης Π.Υ. Ανατολικής Αττικής Χιόνης Χαράλαμπος, ο Δκτης της Π.Υ. Λαυρίου Αντιπύραρχος Παπαστάθης Σπυρίδων, ο Δκτης της Π.Υ. Κορωπίου Πύραρχος Σπαής Νικόλαος, η προϊστάμενη Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Βασιλοπούλου Παρασκευή, ο Υπαστυνόμος Β’ Α.Τ. Καλυβίων Καλιαγάς Ιωάννης, ο Υπαστυνόμος Β’ Δκτης Τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων Κορομπλής Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δκτης Α.Τ. Αναβύσσου Γεωργουλάκης Λαμπρινός, ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. Λαυρίου Αγγελόπουλος Ιωάννης, οι υπεύθυνοι Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού Λιοδακάκης Δημήτριος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού και Σόφος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βόρειου Τομέα Μπούτσης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων Κολαξής Γεράσιμος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αναβύσσου Κετέογλου Όλγα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Π. Φώκαιας Παπουτσής Αθανάσιος, και ο εκπρόσωπος της Ε.Μ.Υ Λάλος Αναστάσιος.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.