Φωτογραφίες για την “τουριστική προβολή” του Δήμου Σαρωνικού

Ένας τόπος είναι όμορφος όταν είναι καθαρός. Κι΄ ο τόπος μας είναι βρώμικος και άσχημος. 

Μπάζα, πλάκες αμιάντου, κλαδέματα, σακούλες, έπιπλα, χαρτιά τουαλέτας, διάσπαρτα σε δεκάδες σημεία κυρίως στις παραθεριστικές περιοχές.  Στην συγκεκριμένη γειτονιά στο Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας, δεν έχει γίνει καθαρισμός τον τελευταίο μήνα. Ελπίζουμε ότι θα γίνει πριν από τις γιορτές. Γιατί εάν δεν γίνει θα υπάρξει δυναμική αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Ο Δήμος μείωσε τα ανταποδοτικά τέλη των δημοτών κατά 2%, δηλαδή κατά 2 ευρώ ανά λογαριασμό του ηλεκτρικού  ετησίως, για να αποδώσει “μέρισμα” στους Δημότες από το πλεόνασμα των 95.000 € στον προϋπολογισμό του. Να διαθέσει αυτό το πλεόνασμα ώστε να υπάρξει καθαριότητα δεν πέρασε από το ελάχιστο μυαλό των μανδαρίνων του Δήμου μας. 

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μεταξύ αυτών αντιδήμαρχοι, μας είπαν ότι η μείωση κατά 2% των δημοτικών τελών ήταν πρόταση- απόφαση του Δημάρχου, ενώ οι ίδιοι διαφωνούσαν. Και γιατί το ψήφισαν;

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Φωτογραφίες για την “τουριστική προβολή” του Δήμου Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Τασος Μποσκιζας λέει:

    Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα κυριε Αττικε,παρακολουθουμε τον αντιδημαρχο(ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ……..
    ) Β ΠΕΡΙΟΧΗΣ να εχει βαλει τους υπαλληλους καθαριοτητας να τελουν χρεη φωτογραφου, με τον ιδιο να μοστραρετε σαν την ΣΑΠΟΥΤΖΑΚΗ στο face…. Που καταντησε ο ΔΗΜΟΣ μας μετα τον Φελλο,να τρωμε στη μαπα και τους μαιντανους του Σοφρωνη!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.