Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέρφους του στους Δήμους και τη Περιφέρεια να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους παίρνοντας μαζικά μέρος στη συγκέντρωση την Παρασκευή 12 Φλεβάρη στις 17:00 στην Πλατεία Κάνιγγος και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο Σάββατο 13 Φλεβάρη, 11:00 στην Ομόνοια, προσυγκέντρωση 10:30 Πλατεία Κάνιγγος. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνάδελφοι/σες συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας εναντία στην αντιασφαλιστική λαίλαπα.  Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής, που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συντάξεις πείνας, με ελάχιστες υπηρεσίες Υγείας. Να νιώθουν την ανάσα μας κάθε μέρα, κάθε ώρα! Ενιαία, συντονισμένα, ταξικά! Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη μας! Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε! Να μην τολμήσουν να φέρουν στην βουλή τον νόμο λαιμητόμο της Κοινωνικής Ασφάλισης!
 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.