Νέα πρωινά τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας ενημερώνουν ότι ξεκινούν νέα πρωινά τμήματα, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους». Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα τμήματα του Προγράμματος, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Δήμο Μαρκοπούλου, μας οδήγησε στην δημιουργία και την λειτουργία νέων τμημάτων, προκειμένου όλοι οι δημότες, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής, στο Τμήμα της προτίμησής τους. Οι νέες εγγραφές ξεκίνησαν ήδη, στον 2ο όροφο στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου (1ο γραφείο), από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για όλους τους ενδιαφερόμενους. Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 22990-20179, τις ίδιες ώρες.

Για  τις νέες εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δημότες θα έχουν προτεραιότητα.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει σταθερά και πιστά να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, όσον αφορά σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, πιστεύοντας ακράδαντα πως η μοναδική ίσως αντίδραση, στη γενικευμένη κρίση αξιών που βιώνει ο τόπος μας, είναι οι δράσεις συλλογικού – κοινωνικού χαρακτήρα, που ως στόχο έχουν την ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην ψυχαγωγία.

Τα καινούρια τμήματα που θα λειτουργήσουν, είναι τα εξής:

  • Τρία (3) τμήματα Πιλάτες.
  • Ένα (1) τμήμα Γενικής Γυμναστικής Γυναικών.
  • Ένα (1) τμήμα Αεροβικής.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.