Νέα Τμήματα Γυναικών, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»!

24Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας ενημερώνουν ότι ξεκινούν νέα τμήματα γυναικών, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», προκειμένου όλοι οι δημότες, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής, στο Τμήμα της προτίμησής τους. Οι νέες εγγραφές ξεκίνησαν ήδη, στον 2ο όροφο στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου (1ο γραφείο), από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για όλους τους ενδιαφερόμενους. Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 22990-20179 και στο 22990-20197, τις ίδιες ώρες.

Για  τις νέες εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δημότες θα έχουν προτεραιότητα, έναντι των ετεροδημοτών.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει σταθερά και πιστά να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, όσον αφορά σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, πιστεύοντας ακράδαντα πως η μοναδική ίσως αντίδραση, στη γενικευμένη κρίση αξιών που βιώνει ο τόπος μας, είναι οι δράσεις συλλογικού – κοινωνικού χαρακτήρα, που ως στόχο έχουν την ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην ψυχαγωγία.

Τα καινούρια τμήματα που θα λειτουργήσουν, είναι τα εξής:

  • Τρία (3) πρωινά τμήματα Πιλάτες.
  • Τέσσερα (4) απογευματινά τμήματα Πιλάτες.
  • Ένα (1) πρωινό τμήμα Γενικής Γυμναστικής Γυναικών.
  • Ένα (1) πρωινό τμήμα Αεροβικής.
  • Τρία (3) απογευματινά τμήματα Αεροβικής.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.