ΜΟΥΦΑ… η απόπειρα απαγωγής!!!

Τους πυροβολισμούς με αεροβόλο πιστόλι, εναντίων διερχόμενων αυτοκινήτων, ήθελαν να κρύψουν οι νεαροί που υποτίθεται  ότι κινδύνεψαν από απαγωγείς στην Ανάβυσσο και σκαρφίστηκαν μια ψεύτικη ιστορία για να γλυτώσουν από την τιμωρία. 

Όπως φαίνεται, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία που επαναλάμβαναν οι 13χρονοι και κάλεσαν ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να τους “ανακρίνει” και έτσι μετά από λίγη ώρα αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν την αλήθεια. 

Ο υποτιθέμενος “απαγωγέας” με το ασημί αυτοκίνητο, προφανώς σταμάτησε να παρατηρήσει τους νεαρούς, αλλά αυτοί έφυγαν τρέχοντας για να γλυτώσουν μερικές “καρπαζιές” που πιθανώς να έπεφταν. Στους γονείς που τους είδαν αλαφιασμένους είπαν την ιστορία που επινόησαν. 

Ερωτηματικό παραμένει, πως βρέθηκε στα χέρια 13χρονων αεροβόλο πιστόλι. Ίσως κάποιες εξηγήσεις θα πρέπει να δώσουν οι ίδιοι οι γονείς.   

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.