Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον αρχαιολογικό χώρο Βραυρώνας, με συναυλία του Δημήτρη Βασιλάκη!

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, συνδιοργανώνουν συναυλία του διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη και σας προσκαλούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας, για να απολαύσουμε μαζί μία εξαιρετικά ατμοσφαιρική τζαζ συναυλία, με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για πρόσβαση όλο και περισσότερων πολιτών σε δράσεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, την ημέρα αυτή η είσοδος για το κοινό στην Συναυλία, στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Βραυρωνίας Αρτέμιδος και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας θα είναι ελεύθερη. Θα πραγματοποιηθεί επίσης δωρεάν ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο στις 7:00μ.μ. και στο Μουσείο στις 8:00μ.μ., πριν την συναυλία.

Σας περιμένουμε όλους, στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ραντεβού μας, στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας, παρέα με τζαζ μελωδίες και φυσικά, το αυγουστιάτικο φεγγάρι!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.