Συμπλοκές στον “καταυλισμό” του Πειραιά – Λιντσάρισμα για απόπειρα βιασμού παιδιού στην Ειδομένη

Η παράθεση αυτών των γεγονότων, δεν έχει σκοπό να δείξει πόσο “κακοί” είναι οι μετανάστες – πρόσφυγες, αλλά να εντοπίσει ότι παρόμοια γεγονότα θα πολλαπλασιαστούν. Όταν ο πληθυσμός τους αυξηθεί σε πολλές δεκάδες χιλιάδες όπως υπολογίζεται, τότε ούτε οι χώροι φιλοξενίας θα μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, η αδύνατη οικονομικά χώρα μας δεν θα μπορεί να συμβάλλει στον επισιτισμό τους και τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με την ίδια την κοινωνία, για περιστατικά σαν κι΄ αυτό της Ειδομένης, που είναι απόλυτα δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν. Τότε, ούτε οι φυλακές δεν θα χωρούν….

Συμπλοκές στον “καταυλισμό” του Πειραιά

Συμπλοκές Μεταναστών

Πρόσφυγες και μετανάστες από την Συρία και το Αφγανιστάν, συνεπλάκησαν στον “καταυλισμό” του Πειραιά με αφορμή το μοίρασμα του συσσιτίου.

Συμπλοκές υπήρξαν επίσης και στον επιβατικό σταθμό Ε1 μεταξύ μεταναστών, με αφορμή την φόρτιση των κινητών με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τρεις από αυτούς σε νοσοκομείο τραυματισμένοι από μαχαίρι.  

 

Ειδομένη: Διαπόμπευσαν 40χρονο που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ανήλικης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.