Μια μουσικοχορευτική μουσική με την συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Καλυβίων

Τέσσερις παιδικές ομάδες από την Αθήνα και το Ρουμλούκι Ημαθίας θα ανταμώσουν, το Σάββατο 27 Μαϊου 2017 και ώρα 21.00, στο Κηποθέατρο Παπάγου  στην παιδική παράσταση “να μουν πουλί να πέταγα”, ένα αφιέρωμα στα ελεύθερα πλάσματα του ουρανού. Την διοργάνωση έχει η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία έκφρασης και πολιτισμού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Λιαρός.

Το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων Ν.Π.Δ.Δ. “Αριστόδικος” Δήμου Σαρωνικού θα συμμετάσχει με 50 παιδιά, μέλη του τμήματος, ηλικίας 6 – 13. Την διδασκαλία και την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δάσκαλος χορού Γιάννης Κοντογιάννης

Μετά από 16 χρόνια, μία άλλη γενιά παιδιών θα λάβει μέρος σε μια ακόμα παιδική παράσταση. Η πρώτη ήταν το 2001, στο Ηρώδειο, στην παιδική παράσταση της αείμνηστης Δόμνας Σαμίου “περνά περνά η μέλισσα”, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από όλους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.