Συμμετοχή του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού στο Φεστιβάλ «Χοροί της Πατρίδας μας – Ήθη και Έθιμα»

fullsizerender3 – 4 Δεκεμβρίου, 18.30 μμ, Κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου

Με το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού «Αριστόδικος», συμμετέχει ο Δήμος Σαρωνικού στο Φεστιβάλ «Χοροί της Πατρίδας μας – Ήθη και Έθιμα», που διοργανώνεται  στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας.

Το πρόγραμμα, που αποτελεί πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) έχει στόχο να προσφέρει στους δημότες περισσότερες ευκαιρίες πνευματικής και καλλιτεχνικής απόλαυσης, αξιοποιώντας το πολιτιστικό δυναμικό, αλλά και τις δομές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Φεστιβάλ «Χοροί της Πατρίδας μας – Ήθη και Έθιμα» θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 12 στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ). Οι εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες ξεκινούν στις 18.30 μμ, με ελεύθερη είσοδο. Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αναδείξει το πολιτιστικό δυναμικό των Δήμων της Αττικής. Η δραστηριότητα που αναπτύσσουν δεκάδες φορείς και σύλλογοι σε κάθε περιοχή, με αγάπη, με προσωπική αφοσίωση και μεράκι, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο πολιτισμός είναι το σπουδαιότερο πλεονέκτημα του τόπου μας. Είναι το ισχυρότερο όπλο, ενάντια στην οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.  Καλώ, λοιπόν, όλους τους δημότες και κατοίκους της Αττικής, να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ ελληνικών χορών του ΕΔΔΥΠΠΥ και να απολαύσουν ένα ζωντανό κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης.»

Είσοδος Ελεύθερη

Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση:

Πρόγραμμα – 1

Πρόγραμμα – 2


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.