Δημοσκόπηση της GPO για τον Δήμο Σαρωνικού

Έρευνα της κοινής γνώμης για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής του Σαρωνικού διενεργεί  η εταιρεία δημοσκοπήσεων  Greek Public Opinion  (GPO).  Η δημοσκόπηση θα εξελιχθεί της επόμενες ημέρες επί δείγματος 1000 ατόμων, σε όλη την περιφέρεια του Δήμου, αριθμός αναλογικά πολύ μεγάλος, με δεδομένο ότι οι μετρήσεις που κάνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν το ίδιο περίπου δείγμα για όλη την επικράτεια. 

Τα ερωτήματα που θέτει η έρευνα, αφορούν τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους του Δήμου,  η ικανοποίηση ή μη για το μέχρι τώρα έργο της Δημοτικής Αρχής, η γνώμη των Δημοτών για το προφίλ του Δημάρχου και των επικεφαλής των συνδυασμών των τελευταίων εκλογών, όπως και η πρόθεση ψήφου αν την επόμενη Κυριακή θα είχε ο Δήμος εκλογές. 

Είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, κυρίως για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Δημοτικής αρχής, μια και βρίσκεται στο μέσον της θητείας της και υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεων αλλά και έντασης των προσπαθειών επίλυσης των προβλημάτων που θα προκρίνουν οι δημότες. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.