Κοινωνικές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο ξεκίνησαν στον Σαρωνικό

 Σε οινοποσία μετά εδεσμάτων, βρέθηκαν σε απόμερο από τον αστικό ιστό ξενοδοχείο της Αναβύσσου, νυν και πρώην πολιτικά στελέχη του Δήμου Σαρωνικού, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, Οι μαζώξεις της συγκεκριμένης παρέας συνηθίζονται και δεν έχουν πολιτικές προεκτάσεις, μας διαβεβαίωσε ένας εκ των παρισταμένων, για να συμπληρώσει ότι την συγκεκριμένη ημέρα, εντελώς “συμπτωματικά” προσκλήθηκε και παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου!

Οι συνειρμοί που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν από τους αναγνώστες μας είναι απόλυτα δικαιολογημένοι, όπως δικαιολογημένοι ήταν και αυτοί που έγιναν απ΄ όσους είδαν την παρέα να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, την πολιτική δημοτική επικαιρότητα. 

Και προκύπτουν οι συνειρμοί, από το ότι την σύναξη την προκάλεσε ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς από την παράταξη του Δημάρχου, Αλέκος Αθανασόπουλος και συνδαιτυμόνες οι αδελφοί Νίκος και Ντίνος Μπούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας Σωτήρης Μακροδημήτρης, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. τα τελευταία δύο χρόνια  και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Δημητρίου, πρόσφατα  αντικατασταθείς από την Αντιδημαρχία Σαρωνικού.

Ακούστηκαν και άλλα ονόματα, ότι ήταν παρόντες, οι οποίοι ερωτηθέντες από τον Α.Π. διέψευσαν την παρουσία τους στη συγκεκριμένη μάζωξη, δηλώντας με έμφαση, ότι δεν έχουν καμία σχέση και δεν συμμετέχουν, ούτε πρόκειται  να συμμετάσχουν σε πολιτικές ή υποκρύπτουσες πολιτικό περιεχόμενο συνάξεις, που θα έχουν στο επίκεντρό τους τον Αντιπεριφερειάρχη. 

Το ίδιο περίπου απάντησε και ένας από τους συνδαιτυμόνες, λέγοντας ότι επρόκειτο για κοινωνική συνάντηση, χωρίς να αποκλείει ότι  οι προθέσεις κάποιων άλλων, μπορεί να ήταν διαφορετικές, οι οποίες όμως τον αφήνουν αδιάφορο.  

Βεβαίως και δεν ενοχοποιούνται οι κοινωνικές εκδηλώσεις, όποιοι και αν τις προσκαλούν και όποιοι και αν παραβρίσκονται. Όμως, αυτές τις εποχές με ανεξαρτητοποιήσεις Δημοτικών Συμβούλων, με κινήσεις και ανεπίσημες δηλώσεις διαφόρων παραγόντων, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης, ότι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι, όλα είναι πιθανά και όλα εξετάζονται.

Πρέπει να  είναι αρκετά φιλύποπτοι, όσοι μετέχουν “κοινωνικών εκδηλώσεων” στις οποίες εμφανίζεται τελείως τυχαίως ο Φιλίππου. Δεν θα είδε φως και μπήκε. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.