Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους, από τον Δήμο Λαυρεωτικής

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο Δήμος μας προχώρησε σε συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους» της Περιφέρειας Αττικής, έτσι ώστε κανένας πολίτης να μην στερείται του βασικού αυτού κοινωνικού αγαθού.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας , που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά , η Περιφερειακή αρχή θα αναλάβει άμεσα τη δαπάνη επανασύνδεσης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος.

Σας αναφέρουμε παρακάτω τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Ρύθμιση οφειλής ή αίτημα ρύθμισης οφειλής με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ).

  1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. .
  2. Εντολή διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη συγκεκριμένη παροχή.
  3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2014 (για τα εισοδήματα του 2013) του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή ή στο όνομα του/ της συζύγου του/της.

Τα αιτήματα των πολιτών θα εξυπηρετούνται κατά σειρά  ημερομηνίας υποβολής και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να τα υποβάλουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου Λαυρεωτικής και στο Πρωτόκολλο της ενότητας Κερατέας.

  Από το Γραφείο Τύπου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.