Δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών στους δικαιούχους της Ανατολικής Αττικής

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΤΟΝΟΙ

Δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών στους δικαιούχους της Ανατολικής Αττικής

Περισσότεροι από 250 τόνοι φρούτων (πορτοκάλια, μήλα, μανταρίνια) παραγωγών όλης της χώρας μοιράστηκαν σε δικαιούχους (κοινωνικούς φορείς και κοινωνικά παντοπωλεία) των δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Τη διανομή πραγματοποίησε ο Δήμος Σαρωνικού στα Καλύβια, ως επικεφαλής εταίρος για την περιοχή, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Αποσυρόμενων Οπωροκηπευτικών» που εκπονείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι δωρεάν διανομές θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα αφορούν προϊόντα, όπως αυτά προσδιορίζονται σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 1707/14/8/2015. Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/ και Υλικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), ως νόμιμος ωφελούμενος ανέλαβε εξαρχής την υλοποίηση της δράσης  και φροντίζει για την κατανομή των αγαθών και τη διάθεση τους στους τελικούς δικαιούχους, σε όλη την Ανατολική Αττική.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.