Βραδιά αφιερωμένη στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαρωνικού

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο συστάθηκε από την έναρξη της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, προσφέρει υλική υποστήριξη στις οικογένειες του Δήμου μας, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δυο μηνιαίες προσφορές βασικών ειδών διατροφής και υγιεινής. Στόχος είναι να καταφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο να προσφέρει βοήθεια στους δικαιούχους σε μηνιαία βάση. Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποθέματα, τα οποία προέρχονται όλα από δωρεές και χορηγίες ιδιωτών.

Η συμμετοχή όλων μας, βάσει των δυνατοτήτων του καθενός, δεδομένου της οικονομικής κατάστασης, θα ενισχύσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργανώνεται βραδιά αφιερωμένη σ’ αυτό το σκοπό την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο «Χαγιάτι του Καρελιώτη», στα Καλύβια. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση, μια βραδιά για καλό σκοπό. Μια βραδιά αφιερωμένη στους συνδημότες μας, μια βραδιά από καρδιάς.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.