Τα LED νέος ΚΟΛΑΦΟΣ για τον Φιλίππου – VIDEO

Σε πολιτική τραγωδία εξελίχθηκε, η καθοδηγούμενη από τον Πέτρο Φιλίππου προσπάθεια να ακυρωθεί ένα από τα σπουδαιότερα εκσυγχρονιστικά έργα του Δήμου Σαρωνικού. Με εκτελεστή τον πλέον αναξιόπιστο, λόγω του πολιτικού παρελθόντος του, δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Κωνσταντέλο, επιχείρησε να τορπιλίσει το ήδη υλοποιούμενο έργο. 

Η Πρόεδρος κα Μαρία Κόλλια αποχωρεί, αφήνοντας τον Ζεκάκο να διευθύνει την συζήτηση των εννέα εναπομεινάντων συμβούλων.

Ούτε ο Μανώλης Τσαλικίδης, ο οποίος θεωρητικά φέρει ακόμα τον τίτλο του επικεφαλής της μειοψηφίας, δεν δέχτηκε να παίξει το ρόλο της μαριονέτας του Φιλίππου, αφήνοντας την «βρώμικη δουλειά» στον Κωνσταντέλο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν αποχώρησε η παράταξη του Δημάρχου, αφήνοντας σύξυλους τον Φιλίππου και τους συμβούλους που ελέγχει, τρεις από αυτούς που είχαν συνυπογράψει την αίτηση συζήτησης για την ακύρωση του έργου, αποχώρησαν και αυτοί και διέλυσαν τη συνεδρίαση. Είχε προηγηθεί η δήλωση της Προέδρου κας Κόλλια, ότι η απαρτία είναι δεδομένη και μπορούσαν, όσοι επιθυμούσαν, να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση. Ματαίως ο Κωνσταντέλος προσπαθούσε να τους κρατήσει και να ψηφίσουν την πρόταση ακύρωσης του έργου που μεθόδευσε ο Φιλίππου.

Ο Τσαλικίδης ενώ ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

Ξαφνιασμένος, ο ίδιος ο Φιλίππου από την εξέλιξη, φαίνεται στο video να αναφέρεται σε «αντιδημοκρατικές διαδικασίες της Προέδρου»!!! Ποιος, αυτός που υποχρέωσε τους δημοτικούς συμβούλους που ελέγχει, να μην προσέλθουν σε δύο προγραμματισμένες συνεδριάσεις, με το ίδιο θέμα. Προφανώς η έσχατη  εξαχρείωση των συνειδήσεων και ο ευτελισμός των προσωπικοτήτων, δεν είναι πρακτική μόνο του Τσίπρα και του Πολάκη, την ακολουθούν και άλλοι ΣΥΡΙ-ΖΕΟΙ στο Σαρωνικό.

Άναυδος ο Φιλίππου παρέμεινε στην καρέκλα του, μετά την έκπληξη που του επιφύλαξε ο Δήμαρχος.

Στην συνεδρίαση ο Δήμαρχος, αφού άκουσε την εισήγηση – πρόταση του Κωνσταντέλου, την οποία δυσκολευόταν να διατυπώσει, αφού προφανώς δεν την είχε εκπονήσει ο ίδιος, τοποθετήθηκε διευκρινίζοντας μία – μία τις πτυχές και τις ωφέλειες που θα αποκομίσει ο Δήμος από αυτό το έργο, αποδομώντας τα επιχειρήματα του Φιλίππου. Επιτέθηκε ονομαστικά στον  καθοδηγητή της απόπειρας ακύρωσης του έργου, κατηγορώντας τον για τρία ψέματα, που διακινεί ο ίδιος και αναπαράγουν καμιά δεκαριά οπαδοί του – τρολς, που έχουν αναλάβει σε καθημερινή βάση να καθυβρίζουν μέσω κοινωνικών δικτύων, όποιον αναρτά κάποιο σχόλιο υπέρ του Δημάρχου ή όποιον κάνει κριτική στον Φιλίππου.

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε δεκάδες Δήμους που υλοποίησαν αντίστοιχα έργα, αποδεικνύοντας ότι ο διεθνής διαγωνισμός που πραγματοποίησε ο Σαρωνικός, έφερε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα (εκπτώσεις) απ΄ όλες τις άλλες περιπτώσεις. Διευκρίνισε διεξοδικά, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της προμήθειας λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων, που υλοποίησαν άλλοι Δήμοι, από την παροχή υπηρεσιών που επέλεξε ο Δήμος Σαρωνικού. Σημείωσε δε ότι το έργο έχει ήδη κριθεί από το ΣτΕ μετά από προσφυγή ανταγωνιστικής εταιρείας κατά της αναδόχου εταιρείας και ότι αυτό συνιστά μια ακόμα επιβεβαίωση ότι πρόκειται για ένα ΝΟΜΙΜΟ έργο. Αυτά βέβαια ήταν «ψηλά» γράμματα για τους ελεγχόμενους δημοτικούς συμβούλους – μαριονέτες, μια και δεν είχαν βρεθεί εκεί για να ακούσουν, αλλά για να διαλύσουν.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας άφησε να πλανιέται μια απειλή, παρ΄ ότι απέφυγε να την χαρακτηρίσει έτσι. Είπε ότι, «όποιος προκαλέσει ζημία στον Δήμο, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες». Προφανέστατα εννοούσε ότι, εάν το έργο ακυρωθεί με ευθύνη του Δήμου, θα πρέπει να καταβληθούν ρήτρες στην ανάδοχο εταιρεία, κάποιων εκατομμυρίων ευρώ.  Αυτό ίσως ήταν και ο καταλύτης, για να κάνουν κωλοτούμπα και να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση, τρεις από τους αιτούντες, μια και δεν θα ήθελαν να επωμιστούν την ευθύνη μιας τέτοιας  δικαστικής περιπέτειας σε βάρος τους. Μεταξύ αυτών βέβαια όπως προαναφέραμε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας Μανώλης Τσαλικίδης.

Η συνέχεια προδιαγράφετε θετική για την υλοποίηση του έργου, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως διαδικασία ακύρωσής του.

Προβλέπεται όμως ότι ο Φιλίππου θα συνεχίσει να φτύνει δεξιά και αριστερά, ξερνώντας χολή και ψέματα. Γνωστό και το ήθος του και οι μέθοδοί του.

Φιλίππου στη θέση δημοτικού συμβούλου, έμεινε με τους 9 κατευθυνόμενους συμβούλους να δίνει παράσταση, αναπαράγοντας τα ψεύδη με τα οποία προσπαθεί να ακυρώσει το έργο

Διαθέστε λίγα λεπτά να παρακολουθήσετε το video με την απάντηση του Γιώργου Σωφρόνη, όπου αποδομεί ένα προς ένα τα επιχειρήματα του Φιλίππου.


 ]


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.