Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της 12/10/2015

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΣυγκαλείται συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροππης του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, την Δευτέρα 12  Οκτωβρίου 2015 και ώρα 2:00 μ.μ.  στα γραφεία του Δήμου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση δέσμευσης πιστώσεων Προϋπολογισμού Δήμου, έτους 2015.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση ανατροπής αποφάσεως ανάληψης υποχρέωσης, έτους 2015.
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων 3ου τριμήνου, οικονομικού έτους 2015.
  4. Λήψη απόφασης για έγκριση 9ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου, έτους 2015.
  5. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί την 15-10-2015 ενώπιον του Δ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο που αφορά στον κ. Μαγουλά Φώτιο, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα με αριθμό Γ2011/5224.
  6. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί την 15-10-2015 ενώπιον του Δ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο που αφορά στους κ.κ. Κατσίγιαννη Αθανάσιο, Σωφρόνη Σωτήριο κλπ. (σύνολο 6), σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα με αριθμό Γ2011/5224.
  7. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για τη σύνταξη Ειδικής Νομικής Γνωμοδότησης Πολεοδομικού χαρακτήρα για την υλοποίηση της πράξης εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες 4 και 5 του Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.
  8. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί και εκπροσωπήσει το Δήμο Μαρκοπούλου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την ορισθησόμενη δικάσιμο της από 23.07.2015 και με Γ.Α.Κ. 14769/2015 Ανακοπής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (ΟΔΙΕ Α.Ε.) κατά του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής, καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
  9. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να γνωμοδοτήσει επί της από 25.11.2014 Εξώδικης Πρόσκλησης – Δήλωσης – Επιφύλαξης της ομόρρυθμης εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ Ο.Ε.» προς το Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.
  10. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί και υποβάλλει εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών το σχετικό φάκελο και τις απόψεις της Διοικήσεως επί της με αρ. καταχ. ΑΝ243/5-5-2015 Αίτησης Αναστολής του PANAJOT TURTULLI κατά του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.
  11. Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παρασταθεί και εκπροσωπήσει το Δήμο Μαρκοπούλου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της από 11.5.2015 και με Γ.Α.Κ.9616/2015 Έφεσης που άσκησε ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής κατά της εταιρείας με την επωνυμία «STAREX GROUP LTD».
  12. Λήψη απόφασης για έγκριση της Μελέτης Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο «Δαπάνες περίθαλψης αδέσποτων ζώων» και καθορισμό όρων διακήρυξης για τη διενέργεια διαγωνισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.