Πρόσκληση συνεδρίαση ΝΠΔΔ Βραυρώνιος Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της 9/10/2015

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΣυγκαλείται συνεδρίαση  του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14.00, για την συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, έτους 2015.
  2. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου  με αντίτιμο, έτους 2015.
  3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, έτους 2015.
  4. Λήψη απόφασης για επανεγγραφές και νέες εγγραφές παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μαρκοπούλου, για την σχολική περίοδο 2015-2016.
  5. Λήψη απόφασης  για μειώσεις / απαλλαγές τροφείων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου, κατόπιν αιτήσεων γονέων.
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρόσκλησης προς ενδιαφερόμενους, για την παροχή εθελοντικών υπηρεσιών εκμάθησης αγγλικής γλώσσας, στα παιδιά των  Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μαρκοπούλου.
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρόσκλησης προς ενδιαφερόμενους, για την παροχή εθελοντικών υπηρεσιών οδοντιατρικού ελέγχου και ενημέρωσης στοματικής υγιεινής, στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Μαρκοπούλου.
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρόσκλησης προς ενδιαφερόμενους για την παροχή εθελοντικών υπηρεσιών λογοθεραπείας στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡ. ΟΡΦΑΝΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.