Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Μαρκόπουλο, με… ευχές, μουσική και τραγούδια!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου με… ευχές, μουσική και τραγούδια!Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο.

Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο με… ευχές!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές της πόλης μας και τα παιδιά των Τμημάτων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», θα στολίσουν το Δένδρο με τις Ευχητήριες Κάρτες που ετοίμασαν, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δήμου Μαρκοπούλου, να αφήσουν τον εαυτό τους και τη φαντασία τους ελεύθερη και η σκέψη τους να γίνει ζωγραφιά και μία Ευχή για όλο τον κόσμο!

Μάλιστα, η καλύτερη ζωγραφιά, θα γίνει η επίσημη εορταστική κάρτα του Δημάρχου, με την οποία θα στείλει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, ενώ ο δημιουργός της, μαζί με την οικογένειά του, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για τη χειμερινή σεζόν 2015-2016!

Οι Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες θα μας ταξιδέψουν!

Ανάμεσα μας, πρώτος θα κάνει την εμφάνιση του ο Μικρός Τυμπανιστής, για να καλέσει στο ρυθμό και την ορχήστρα «Nastazia & The JazzuarsThe Light Year Project», η οποία θα μας ταξιδέψει από εποχή σε εποχή, για ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι, όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

Μαζί τους, η εξαίρετη Elena Fornaro στο τραγούδι και οι αγαπημένοι μας Human Beatboxers Gno & Tsatsaras.

«Forget your troubles! Come on Get Happy!», «Sing! Sing! Sing!», «Santa Claus is coming to Town!» και άλλες πολλές Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, θα μας βάλουν κατευθείαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, περνώντας αισιόδοξα, διαχρονικά και μελωδικά μηνύματα.

Χορευτική μουσική από αγαπημένα μιούζικαλ και καρτούν, ρετρό και funk επιτυχίες, γεφυρώνονται με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και εκρηκτικούς ρυθμούς, σε συνθέσεις που θα μας γεμίσουν με κέφι, χαρά και ελπίδα, για να ανταμώσουμε με δύναμη το νέο έτος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.