Φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικογένεια

παιδια κουμπαραδεςΦιλανθρωπική εκδήλωση για την «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με σκοπό την ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ και του ιδρύματος παιδιών με νοητική υστέρηση ΕΓΝΥΑ , διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την λέσχη LIONS HELLEN KELLER, τα Επιστημονικά κέντρα «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» και το Παιδικό Πανεπιστήμιο. Η αίθουσα και η φιλοξενία των καλεσμένων ήταν ευγενική προσφορά μελών της λέσχης HELLEN KELLER, Lions Τατιάνας και Κατερίνας Τσαραμιάδου και των επιστημονικών θεραπευτικών κέντρων «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» Αθήνα-Άλιμος-Λαγονήσι.

IMG_0228IMG_0213IMG_0220Παρευρέθησαν αξιωματούχοι των Lions του Θέματος 117Α καθώς και πλήθος κόσμου, από την Λαϊονική, αλλά και εκπαιδευτική κοινότητα. Θέμα της ομιλίας του διακεκριμένου ψυχολόγου Lion Ιωάννη Μανάφα ήταν «Η Βία στην ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους».

Την λαμπερή βραδιά κόσμησαν οι βραδινές δημιουργίες του οίκου Damiano Milano , οι υπέροχες γούνες και δερμάτινα της Έλενας Κουλαουζίδου, ενώ τα παιδικά ρούχα παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία από τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Πανεπιστημίου! Τα παιδιά μας συγκίνησαν όταν τραγούδησαν το τραγούδι «Σφύριξε χαρούμενα μπορείς» για να μας παροτρύνουν να γεμίσει ο κουμπαράς για το «Χαμόγελο του παιδιού» και το κέντρο ΕΓΝΥΑ. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα με τους μουσικούς παραγωγούς Κάρολο Κώστογλου και Γιώργο Βολίκα στα πιάνα και την Ειρήνη Καλαμαράκη σε γνωστά τραγούδια διεθνούς ρεπερτορίου που ενθουσίασαν τους καλεσμένους και μετέτρεψαν την βραδιά σε χοροεσπερίδα!

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την υποστήριξη τους στον ιερό μας σκοπό! Καλές γιορτές με ΕΙΡΗΝΗ ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.