Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας της 22/6/2016

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΚαλείσθε να παραστείτε την Τετάρτη, 22η Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην δέκατη τρίτη συνεδρίαση, έτους 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης για έγκριση 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου, έτους 2016.
 2. Λήψη απόφασης για έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ», έτους 2016.
 3. Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής έκτακτης επιχορήγησης στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», έτους 2016.
 4. Λήψη απόφασης για έγκριση του υπ’ αρ. -3- Πρακτικού της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.
 5. Λήψη απόφασης για χωροθέτηση, αδειοδότηση και ανάθεση, της διοργάνωσης των Θρησκευτικών Εμποροπανηγύρεων που λαμβάνουν χώρα στα όρια του Δήμου Μαρκοπούλου.
 6. Λήψη απόφασης για αύξηση ωραρίου εργασίας υπαλλήλου ΙΔΑΧ, μειωμένου ωραρίου.
 7. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αποκατάσταση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας».
 8. Λήψη απόφασης για έγκριση 3ου Α.Π.Ε. – Τακτοποιητικού της σύμβασης του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Β’ ΦΑΣΗ».
 9. Λήψη απόφασης για εντολή εκτέλεσης πολεοδομικών εργασιών για τη μελέτη «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΤΡΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
 10. Λήψη απόφασης για τοποθέτηση ή μη μειωτήρων ταχύτητας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην 4η – 5η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Δήμου Μαρκοπούλου.
 11. Λήψη απόφασης για έγκριση τοποθέτησης τριών (3) πληροφοριακών πινακίδων οδικής σήμανσης στα σημεία εισόδου των εγκαταστάσεων της Ανώνυμης Εταιρείας «Ιπποδρομίες Α.Ε.».
 12. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αρ. 103/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στη μονοδρόμηση της οδού Αθηνάς, στην 1η – 2η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου.
 13. Λήψη απόφασης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, έμπροσθεν του καταστήματος «ΨΗΣΤΑΡΙΑ» στη συμβολή των οδών Μυρρινούντος και Γ. Πίνη στο Μαρκόπουλο, επιφανείας 45,49τ.μ.. για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
 14. Λήψη απόφασης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, έμπροσθεν του καταστήματος «ΦΡΑΓΓΟΣ – ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» στην Κεντρική Πλατεία & Α. Γκλιάτη 1 στο Μαρκόπουλο, επιφανείας 37,06τ.μ.. για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
 15. Λήψη απόφασης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, έμπροσθεν του καταστήματος «ΜΑΝΑΒΙΚΟ» στην οδό Σουνίου 11 στο Μαρκόπουλο, επιφανείας 4τ.μ..
 16. Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού, στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1172 με κωδικό 711405 της 4ης -5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
 17. Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης οδού στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. 50 του εγκεκριμένου Σχεδίου Πόλης του Δήμου Μαρκοπούλου.
 18. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα, με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. 185 με κωδικό 010156 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής
 19. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα, με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1172 με κωδικό 711405 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
 20. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα, με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου και την καταβολή αποζημίωσης επικειμένων στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1007 με κωδικό 681808 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
 21. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ953 με κωδικό 630310 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
 22. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1103 με κωδικό 692102 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
 23. Λήψη απόφασης για αρίθμηση ακινήτων, επί της οδού Ευαγγελιστρίας του Δήμου Μαρκοπούλου.
 24. Λήψη απόφασης για παραχώρηση τάφου τριετούς ταφής, σε άπορο δημότη.
 25. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.
 26. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικαστικών Επιμελητών για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.
 27. Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

 Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.